Milana Petković

Milana Petković

Novinarka
Beograd

Vrlo začuđena kako neko neozbiljan kao Nikola može da vodi ovako sjajan projekat. Rešena da sjajnim tekstovima prikrije tu neozbiljnost.


vest thumb

07.Feb.2019

Dve radionice, za domaću scenu neobičnog pristupa terapiji, biće održane 9. i 10. februara u prostorijama Doma kulture „Studentski grad“.
vest thumb

10.Aug.2018

Razgovarali smo sa festivalskom publikom o njihovim utiscima sa festivala, o odlukama žirija, o tome da li je i koliko ovaj festival doprineo Kragujevcu.
vest thumb

07.Aug.2018

Festival profesionalnih pozorišnih trupa i nezavisnih produkcija „BAŠTeAtar“, završen je izvedbom predstave novopazarske trupe Joj evo ih ovi,  „Beton mahala“
vest thumb

05.Aug.2018

Četvrte večeri prvog BAŠTeAtra odigrana je predstava "Praćka" Nikolaja Koljada u režiji Sonje Petrović
vest thumb

04.Aug.2018

Treće veče kragujevačkog festivala „BAŠTeAtar“, obeležila je predstava „Epske igrice: Zidanje Skadra“ u režiji Anđelke Nikolić.
vest thumb

03.Aug.2018

„SMRT FAŠIZMU: O Ribarima i Slobodi“- predstava koja čuva uspomenu na junake izborila je svoje mesto na drugoj festivalskoj večeri BAŠTeAtra
vest thumb

02.Aug.2018

Na festival je prijavljeno 43 predstave iz zemlje i regiona, od kojih je za izvođenje odabrano pet, a „Zorom (kad je sasim tiho)“ je jedina monodrama sa repertoara.
vest thumb

30.Mar.2018

U ime dvostrukog povoda za okupljanje, u galeriji Polet, održana je tribina na temu „Uloga pozorišta u Srbiji danas” na kojoj su govorili: producentkinja, Aneta Goranović, glumica Marija Medenica, reditelj Milorad Milinković i pozorišna pedagoškinja Jelena Zdravković.
vest thumb

20.Mar.2018

Naš prvi rođendan proslavljamo u utorak 27. marta 2018. godine. Tim povodom  u galeriji Polet, sa početkom od 18:30, organizujemo tribinu na temu: Uloga pozorišta u Srbiji danas.