23. Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade

18. avg 2017. - 20. avg 2017.
Bačka Palanka

FEP 2017. održaće se od 18. do 20. avgusta u okviru prostora Čarde "Florida" na bačkopalanačkoj obali Dunava. Tokom dva festivalska dana publika će imati priliku da pogleda pet predstava iz takmičarskog programa po izboru selektorke Vladislave Vojnović - "Da i re" (Otvoreni krug, Novi Sad), "Vilinska zavrzlama" (Hepi teatar, Beograd), "Mašta i Mim" (Pozorišni studio Nada, Ruma), "Bo-bo i Zu, prvi dan u vrtiću" (Aparat teatar, Sarajevo, Bosna i Hercegovina) i "Lara u svijetu životinja" (Kazalište Smješko, Zagreb, Hrvatska), kao i dve predstave za odrasle - "Ručni rad" (Pozorište Promena, Novi Sad) i "Naš grad" (Kulturni Centar Novi Sad). Celokupni takmičarski program će i ove godine biti upotpunjen kreativnim radionicama za decu i mlade, kao i večernjim muzičkim programom.

Usled smanjenog budžeta, FEP je bio prinuđen da ove godine izmeni dosadašnju dužinu trajanja Festivala i da program održi u dva, umesto u četiri festivalska dana, ali koncept je ostao isti - kultura u prirodi za celu porodicu! 

Kako bismo olakšali dolaske i odlaske svim našim prijateljima i posetiocima, četiri puta dnevno biće organizovan besplatan prevoz iz Bačke Palanke do Čarde "Florida" i nazad.  

Ovom prilikom pozivamo sve ljude dobre volje i srca da nam pruže podršku svojim dolaskom na 23. FEP, a one koji su mogućnosti da svojim donacijama na račun 205-88841-24 doprinesu što kvalitetnijem 23. izdanju Festivala ekološkog pozorišta za decu i mlade. Više informacija možete naći na www.fep.org.rs