Drama-lama novogodišnja zavrzlama

Narodno pozorište "Sterija" | Predstava za decu
Ulogujte se da dodate predstavu u listu zelja
0.0

Broj ocena: 0;

Drama-lama novogodišnja zavrzlama

Premijera: 12. Dec 2016.
Pisac: Bojana Ivanov-Đorđević, Režija: Ivan Đorđević

Igraju:

Tamara Tamči-Toskić
Vanja Radošević
Monika Boldovina-Bugle
Srđan Radivojević
Ivan Đorđević

Deca: Marija Dragičević, Iva Grujin, Lana Čonić, Mina i Anđela Radisavljević, Hana, Vanja i Matija Đorđević, Vojin Vojinović, Emilija Brakus, Iva Vukov, Jovana Glumac, Natalija Lekić i Nađa Solarević.

Muzika: Momir Cvetković, Scenografija i izbor kostima: Sofija Lučić"Drama-lama, novogodišnja zavrzlama" je vesela igra, prepuna nestašluka i iznenađenja, nastala u kombinaciji pozorišta za decu i dečijeg pozorišta. U takvom spoju nikada ne izostaju dobra energija, zabava ali i međusobna edukacija između odraslih i dece. Ono što neka deca uspevaju da izvedu na sceni, nedostižno je i vrhunskim glumcima - to je prirodnost igre kroz spontanost i čistu emociju koja ih vodi od početka do kraja. 
Ova predstava broji 10 songova koje je komponovao Momir Cvetković, a podržana je od strane Akro-dens studija "Superstar", tako da na pojedinim izvođenjima ima više od 50 učesnika!
Reč je o nestašnoj dečijoj družini koja na pidžama žurci, uoči dolaska Deda Mraza napravi niz nestašluka...Posećuju ih tom prilikom najrazličitiji likovi iz mašte, ali i iz istorije sa ciljem da ih pouče da se greške dešavaju jer svi grešimo, ali da izlaz postoji. Da li će nestašni mališani uspeti da razumeju poruke koje im donose Vremenko, Lepa Cveta, Janko Halabura (koji nema pojma ko je uopšte Deda Mraz), Vrana, Sova i Strašilo, dođite u društvu onih koje volite i otkrijte sami. 
Prava praznična zavrzlama i uživancija u društvu najmlađih koju toplo preporučujem svima koji su se uželeli praznične atmosfere u veselom društvu. Dobro nam došli!

Ivan Đorđević