“Fragmenti promila” u KCNS


Premijera predstave “Fragmenti promila” biće izvedena u subotu 14. aprila u Kulturnom centru Novog Sada. Reč je o predstavi koja govori o tome kako živimo, predstavi o mladima i o našoj pijanoj realnosti.

"Fragmenti promila" su nastali kao rezultat višemesečnog rada studenata i studentkinja Univerziteta u Novom Sadu. Zanimalo ih je kako vršnjaci i vršnjakinje žive, kako se raduju, kako rešavaju probleme. Istraživali su koliko je alkohol prisutan u našim životima, ali i šta sve sa sobom nosi.

Rezulate istraživanja premijerno će prezentovati publici u subotu, 14. aprila. Kako  kažu, biće dosta smeha, radosti, tuge, brige, euforije, pobede, poraza, urnebesa i suza.


Tim "Stvaramo predstavu" predstavlja tim mladih kritičara i kritičarki društvenih prilika, reportera i reporterki sa terena, dramaturga i dramaturškinja, glumaca i glumica, reditelja i rediteljki:


Tamara Mijatović, Nevenka Crnjanski, Nemanja Trifunović, Marijana Petrović, Kristina Petrović, Anđela Grozdanović, Milan Bjelić, Vivien Kurtović, Zorica Džaja, Lara Knežević, Ivana Pap, Jan Andrašik i Milica Varićak.

Omladinski radnik i radnica:
Uroš Mladenović, glumac
Selka Sadiković, psihološkinja

Predstava počinje u 14 časova, a  ulaz će za sve posetioce biti slobodan.Povratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste