„Hipnoza jedne ljubavi“ Zvezdara teatra gostuje u Kanadi

Zvezdara teatar
07. apr 2019.

„Hipnoza jedne ljubavi“, jedna od vodećih predstava Zvezdara teatra, gostuje u Torontu, u Kanadi. Zakazana su dva izvođenja 13. i 14. aprila u „Izabel Bader“ teatru.

Predstava je rađena po tekstu i u režiji Dušana Kovačevića. Jedna od tema prisutna u komadu je odlazak iz Srbije, početak novog života negde daleko, pa će publika iz Kanade i na taj način moći da se poveže sa ovom bajkovitom pričom o ljubavi.

hipnoza-gostuje-u-kanadi

U Kanadu putuje ekipa glumaca u sastavu Slobodan Boda Ninković, Anica Dobra, Mina Sovtić, Dragan Petrović Pele, Ivan Mihailović i Jovan Jovanović. Ovo je retka prilika da velika ekipa poput ove putuje na drugi kraj sveta.

Odlazak na tako dalek put podrazumeva da se tamo pravi scenografija. Ona se posebno izrađuje za ovu predstavu da bi bila prilagođena sceni „Izabel Bader“ teatra, ali i sasvim nalik onoj na koju je ekipa predstave navikla u domaćem pozorištu.

Foto: Nikola VukelićPovratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste