"Ne/Vidljivi grad" Dah teatra na točkovima

Milana Vojnović
20. maj 2018.

Radi se o projektu u kome učestvuju EU Info Centar i DAH Teatar, u saradnji sa kompanijom Arriva, a u cilju obeležavanja Međunarodnog dana kulturne raznolikosti. Naime, u ponedeljak, 21. maja 2018. godine organizovaće se izvođenje predstave „Ne/Vidljivi grad” i to- u autobusu! Na liniji 26 u Beogradu, sa polaskom u 11:29 časova sa početne stanice Dorćol, a u okviru redovne vožnje, korisnici javnog prevoza imaće priliku da prisustvuju nesvakidašnjem događaju. Ovo je predstava o bogatstvu, različitosti, suživotu, toleranciji i ljudskim pravima je besplatna i namenjena je svim putnicima koji žele da iz drugačijeg ugla upoznaju istoriju Beograda koju su stvarali mnogi narodi i u koju su utkali svoju kulturu, običaje i stvaralaštvo.

Projekat je osmišljen sa idejom da podstakne građane na međusobnu toleranciju i podseti koliko je važno upoznati i poštovati različitost koja nas obogaćuje i oplemenjuje.

Predstava predstavlja deo kampanje kojom Evropska unija u Srbiji obelešava Evropsku godinu kulturnog nasleđa.

Tim povodom, pozivamo sve zainteresovane putnike i ljubitelje umetnosti da uživaju u jedinstvenoj predstavi na točkovima i podrže lepotu raznolikosti svake kulture!

Autorka: Milana VojnovićPovratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste