Novogodišnji spektakl "Rok opera" u SNP-u


Nakon niza nezaboravnih gala koncerata, tradicionalno upriličenih mnogim povodima, Opera Srpskog narodnog pozorišta priprema Novogodišnji koncert ROK OPERA, u petak 12. januara 2018. godine, na sceni „Jovan Đorđević“ s početkom u 20 časova. Zbog velike zainteresovanosti publike, ulaznice su u prodaji na Biletarnici SNP-a od 13. decembra po ceni od 1000,1200 i 1400 dinara.

Novogodišnji koncert "Rok opera" organizovan je u zajedničkoj saradnji Novosadskog Big Benda i Hora i Orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta.
Na programu iznenađenja biće zastupljeno 17 antologijskih muzičkih hitova pop i rok grupa čija su imena uvrštena u enciklopedije svetske i domaće muzičke scene 20. veka. Novogodišnjim koncertom će se odraziti duh autora, čija su imena ušla u rokenrol kuću slavnih, i vremena kada su nastali neprevazićeni hitovi i himnični refreni koji su se prenosili od 70-ih godina na ovamo, do naše pozorišne kuće. U jedinstvenom ambijentu poslušajte hitove Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, Queen, Van Halen, Europe, The Beatles, Procol Harum, Survivor, Ike Turner i drugih. U spoju muzičkih žanrova roka, džeza i opere, a u interpretaciji Novosadskog Big Benda i Hora i Orkestra Opere SNP-a, na početku godine, novosadskoj publici biće predstavljen još jedan ekskluzivni koncertni program.

Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, umetnički rukovodilac Novosadskog Big Benda, a nastupaju Danka Adamov, Renata Starović Petošević, Maja Andrić, Dragana Keler, Zoran Šandorov, Vojislav Malešev, članovi Hora Opere SNP-a. Hor je pripremila Vesna Kesić Krsmanović, a koncert režijski postavlja Katarina Mateović Tasić. 
Koncert traje oko 90 minuta.Povratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste