Poziv za glumce i glumice za učešće u predstavi Izoličenost


02. Jul 2020.

Pozivaju se glumci i performeri za učešće u eksperimentalno-konceptualnom projektu dve samostalne režiserke - Isidore Lazić i Jane Mandić.

Poziv za glum/i/ce i performer/k/e da se prijave za volontersko učešće u eksperimentalno-konceptualnom projektu „Izoličenost” koji su osmislile dve samostalne režiserke, Isidora Lazić i Jana Mandić.

Projekat, u vidu polusatne predstave, će se pripremati tokom jula i avgusta meseca u Beogradu u prostorijama „Ciglane”. Iskustvo nije presudno, traže motivisane, smele i umetnički svestrane osobe, otvorene za eksperimentisanje u kojem se preklapaju scenski pokret, gluma i performans.

Za konkurs je potrebno poslati svoju biografiju napisanu u narativnoj formi (jedna strana ili manje) i odgovore na pitanja „Kako doživljavate savremenog čoveka?” i „Kako zamišljate susret savremenog i iskonskog čoveka?” – oba odgovora zajedno ne bi trebalo da budu duža od 500 reči.

Prijavu poslati do 5. jula na mejl klub.littera@gmail.com. Na isti taj mejl možete slati i eventualna pitanja pre isteka roka konkursa.

 

Izvor: Oblakoder



Povratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste