Premijera Fejdoove "Kneginje od Foli Beržera" u niškom pozorištu


Urnebesna komedija slavnog Žorža Fejdoa, kako najavljuju iz Pozorišta, lako će uvući publiku u duhovitu priču punu neverovatnih obrta i neočekivanih zapleta.

Avanture šarmantne i prevejane pariske lepotice, koja srećnom igrom sudbine postaje kneginja, ali ne uspeva da odoli zovu svog pređašnjeg života i njenog naivnog i zaslepljenog muža rogonje, do suza će nasmejati i zabaviti gledaoce, najavljuju iz Narodnog pozorišta u Nišu.

"Vodvilj zaista traži spreman i veliki ansambl, traži ozbiljnu pozorišnu kuću i vi na prste jedne ruke možete da nabrojite pozorišta koji igraju vodvilje u ovom trenutku u Srbiji’’, kazao je Spasoje Ž. Milovanović, direktor niškog Narodnog pozorišta.

Karte za premijeru su rasprodate, a za reprize zakazane za 15, 17. i 25. maj cene su 300 i 250 dinara, u okviru majskog popusta i akcije “S pozorištem na ti”.

Pored režije, Jug Radivojević zadužen je i za adaptaciju predstave, a glavne uloge tumače Snežana Petrović, Miroljub Nedović, Dragoslav Savić, Aleksandar Krstić, Katarina Arsić i Miloš Cvetković.

Izvor: Južne vestiPovratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste