Premijera „Istraživanja ljubavi“ u Pozorištu Promena


„Istraživanje ljubavi“ je upravo to – istraživanje u kom tim Pozorišta Promena poziva gledaoce na zajedničko analiziranje pojma ljubavi, a premijerna izvedba će biti u petak 10. maja, u 21 čas.

„Šta je ljubav? Da li je ljubav umeće? Ili je to samo prijatno osećanje koje te 'zadesi' ukoliko imaš sreće? Da li ljubav zahteva trud? Da li postoje različite vrste ljubavi ili postoji samo jedna ljubav? Da li mene neko voli? Da li ja nekog volim? Šta je osnova svih vrsta ljubavi? Da li svi imamo isti potencijal za ljubav? Pokušajmo zajedno da nađemo odgovore na pitanja o ljubavi i podsetimo se šta ona znači za svakog od nas“, pozivaju u Promeni.

Svi imaju isti dress code, a to je bela odeća. Dok gornji deo odeće obavezno mora biti beo, donji deo može biti i nešto svetlijih boja. Za one koji ne budu bili adekvatno obučeni biće par belih majica na ulazu.

Ovo istraživanje ljubavi inspirisano je delom Eriha Froma „Umeće ljubavi“.

Igraju Isidora Vlček, studentkinja master studija glume na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, i Aleksandra Arizanović, studentkinja četvrte godine na pomenutoj Akademiji. Režija je kolektivna, a mentori su Deneš Debrei i Heni Varga.Povratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste