Premijera predstave "Laki komad" u Akademskom pozorištu SKC-a u Nišu


U Akademskom pozorištu SKC-a u Nišu će premijerno biti odigrana predstava "Laki komad", po tekstu Nebojše Romčevića, a u režiji Uroša Milojevića. Pretpremijera je zakazana za 21. mart, premijera za 22, a prva repriza za 23. mart. 

"Predstava ,,Laki komad” je žanrovski odredjena kao komedija, sa elementima vodvilja. Radnja komada je smeštena u Beogradu i na duhovit način obradjuje egzistencijalne probleme Seke i Djordja. Obradjuje svakodnevne situacije jedne prosečne srpske porodice, a moja ideja je da te, već odlično napisane situacije učinim još zanimljivijim. Ova predstava je komedija i tako je treba posmatrati, ili možda ne? Ovu predstavu posvećujem mom ocu.", rekao je Uroš Milojević.

U predstavi igraju Nemanja Dimitrijević, Milica Kostadinović, Emilija Cvetković/Natalija Stepanović, Marko Stojanović, Petar Đorđević i Neda Koujji.

Karte za ovu predstavu možete nabaviti u agenciji Travego ili na dan igranja predstave od 20h u samom pozorištu. Povratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste