Projekcija snimka predstave "Bi(će)" APGS-a u Kragujevcu

Ivana Franich
23. Oct 2017.

U utorak, 24.10, Kragujevčani će imati priliku da posete projekciju snimka predstave "Bi(će)" Akademskog pozorišta studenata germanistike, koja će se održati u Kontakt galeriji Studentskog kulturnog centra, sa početkom u 20 časova.
Specijalni i počasni gost koji će prisustvovati projekciji snimka je profesor dr Renate Frojdenberg Findajzen iz Trira (Nemačka). 

Autorski scenski prikaz Akademskog pozorišta studenata germanistike "Bi(će)", nastao po principima pozorišne pedagogije je premijerno izveden u aprilu 2016. godine, nakon čega su usledila još tri izvođenja. Tema scenskog prikaza su ključni, a ujedno i sastavni elementi čovečanstva, od njegovog nastanka do daleko u budućnost ili pak ne toliko daleko? Kroz stečeno iskustvo i znanje na ovakvim radionicama, glumci APGS-a ne upražnjavaju glumu jedino i samo kao vannastavnu aktivnost na svojim studijama, već aktivnosti na radionicama koriste u svrhe ovladavanja i poboljšanja svojih kompetencija kao budućih nastavnika nemačkog jezika i književnosti.

Ulaz je besplatan.Povratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste