Reflektor teatar raspisao novi konkurs za volontere

Reflektor teatar
11. jul 2018.

Ako si mlada, ambiciozna, odgovorna, kreativna i zabavna osoba koja želi da nauči više o radu pozorišta, produkciji i organizaciji u kulturi onda je ovo pravo mesto za tebe! 

REFLEKTOR TEATAR je nezavisna omladinska pozorišna produkcija, izrasla iz pozorišnog programa organizacije Centar E8. Pod ovim imenom radi od januara 2017. godine, ali je na pozorišnoj sceni u Srbiji i regionu prisutna od 2012. godine, s produkcijama čiji je cilj bio „mejnstrimovanje“ omladinskog, angažovanog, novog i drugačijeg pozorišnog izraza. Verujemo da pozorište ne čine zgrade, već ljudi i ideje. Zbog toga se naše predstave igraju u različitim prostorima, na različitim lokacijama. Naše predstave reflektuju društvo i bacaju svetlo na njegove mračne strane. Trenutno se u našoj produkciji izvode predstave Muškarčine, Crvena: Samoubistvo nacije, Sumnjivo lice i SMRT FAŠIZMU! O Ribarima i Slobodi.

Volonterski program obuhvata odabranu grupu mladih koji će učestotvati u organizaciji, promociji, usavršavanju i razvoju programa Reflektor teatra. Volonterski program podrazumeva da si spreman da naredna 4 meseca izdvojiš 5 sati nedeljno tokom kojih ćeš unaprediti svoje veštine, steći nova znanja o produkciji, kulturi, pozorištu i nevladinim organizacijama.

Ovaj konkurs ne zahteva da imaš ispod 30 godina i 35 godina iskustva, već da želiš da naučiš nove stvari, podržiš rad i verdnosti koje pozorište promoviše i doprineseš Reflektoru koliko si u mogućnosti. Potrebno ti je znanje o korišćenju društenih mreža, znanje engleskog jezika i poželjno je iskustvo u omladinskom aktivizmu i/ili radu na umetničkim projektima.

Rad u mladom, zabavnom i kreativom timu pomoći će ti da razviješ svoje talente, otkriješ nove i upoznaš se sa svetom kulturnih ustanova. Takođe, svestranost našeg tima može doprineti tvom daljem razvoju i edukaciji. Na kraju programa volonteri dobijaju sertifikate i podršku Reflektor teatra u daljem karijernom životu.

Popunite prijavu na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScOpMBmeGlGD26Kza1ASSacLPjOwEo6f2Gn9u-29YxYdgfLmw/viewformPovratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste