Repertoar Reflektor teatra do kraja 2017. u Beogradu


Poput velikih svetskih kuča Reflektor teatar je objavio svoj repertoar za izvođenja "u svojoj kući" za nekoliko meseci unapred. Od ove jeseni Reflektor ima novi "domaći teren", a to je Centar za kulturnu dekontaminaciju u centru Beograda na adresi Birčaninova 21.

11. oktobar Muškarčine (rasprodato)

30. oktobar Sumnjivo lice


16. novembar Muškarčine

23. novembar Crvena: Samoubistvo nacije


11. decembar Muškarčine

20. decembar Sumnjivo lice

Sve predstave se izvode od 20 časova, cena regularne karte je: 700 dinara, studentska košta 400, a za članove Light card kluba cena je 350. Rezervacije se vrše preko broja telefona 0603008886 ili na  http://reflektorteatar.rs/events-calendar/

Iz Reflektor teatra poručuju da su pokušali da vežu izvođenja za važne logične datume, 23. novembar Nedelja borbe protiv nasilja nad ženama, 16. novembar Međunarodni dan tolerancije, 11. decembar dan posle Međunarodnog dana ljudskih prava i 20. decembar Međunarodni dan solidarnosti.

Pročitajte kako smo se mi proveli na izvođenju predstave Sumnjivo lice u okviru ovogodišnjeg Filmstreeta https://hocupozoriste.rs/vesti/iz-naseg-ugla-reflektor-teatar-sumnjivo-lice-sta-je-smesno i očekujte nove recenzije predstava Reflektor teatra.

 

 Povratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste