Teatar 13 prima nove članove

Teatar 13
31. Aug 2017.

Teatar 13,  jedno od najstarijih omladinskih pozorišta u Beogradu, pred početak nove sezone otvara svoja vrata za prijem novih članova. Prijem i audicije će se održati 2. i 9. septembra od 12 časova.

teatar13-vest

Teatar 13 je omladinsko pozorište koje skoro 50 godina neguje ljubav prema pozorisnoj umetnosti i domaćin su malih i velikih glumaca, uzrasta od 7-18 godina. Treba istaći da su članovi trupem teatra postali istaknuti profesionalni glumci, reditelji, scenografi i kostimografi kako na filmu tako i na daskama naših najpoznatijih pozorišnih kuća. U svom dosadašnjem radu prikazano je preko 2000 predstava, realizovao preko 80 gostovanja i osvojeno je preko 350 nagrada i priznanja na festivalima. Možda je ipak, najveći od svih rezultata, što je u ovom period u Teatru 13 odnegovano preko 3000 mladih vrsnih članova i zaljubljenika pozorišne umetnosti.

Teatar 13 je mesto u kome osnovci i srednjoškolci u okviru Škole glume razvijaju svoje talente, stiču brojne veštine, tehnike i znanja za bavljenje glumačkom profesijom, formiraju prve glumačke talente i uče osnove glumačkog zanata koji im omogućavaju da oslobođeno, samouvereno i maštovito dejstvuju sa scene. Osim toga, škola je idealna prilika za druženje, oslobađanje od stidnjivosti, učenje pravilnog i prirodnog govora, mesto na kome stiču prve simpatije, mesto na kome kroz igru i druženje upoznaju sebe i svet oko sebe.

Teatar 13 danas deluje na dve lokacije: 

- Voždovački centar "Šumice", Ustanicka 125/1, i

- Rajačićeva 3, Zemun (prekoputa Madlenijanuma).

Studio glume Teatara 13 otvoren je za osnovce i srednjoskolce tokom cele godine. 

Ostale informacije možete dobiti putem telefona 064/1505-477, 065/2882-827 ili posetom na www.teatar13.com i fejsbuk stranice Teatra 13.Povratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste