Tri groša i Narodno pozorište u Beogradu pozivaju mlade: ZAMISLI POZORIŠTE!

16. jun 2019.

Organizacija Tri groša i Narodno pozorište u Beogradu pozivaju mlade uzrasta od 13 do 18 godina da učestvuju u radionici Zamisli pozorište. Radionica je istraživačkog karaktera, osmišljena kao društvena igra, u kojoj će učesnici razviti ideju i model pozorišta koje bi zadovoljilo njihove potrebe i interesovanja. Кakvo pozorište žele mladi danas?

Učešće na radionici je besplatno, a prijavu treba poslati mejlom na adresu 3grosa@gmail.com  sa sledećim podacima: ime i prezime, godište, ime škole, i ime dela grada gde učesnik živi.

Radionicu su osmislili i vode je članovi programskog tima Pozorišni eksperti.

Vreme: nedelja, 23. jun 2019. od 16 do 19 časova

Mesto: probna sala (5.sprat), Narodno pozorište u Beogradu, Francuska 3 (službeni ulaz)

Organizacija Tri groša, u saradnji sa beogradskim dečjim pozorištima, kulturnim centrima i mnogobrojnim saradnicima, razvija dečju pozorišnu publiku još od 2016. godine sa programom Mali pozorišni eksperti.  

Narodno pozorište u Beogradu je od 2019. godine pokrenulo program Platforma koji se bavi edukacijom i razvojem publike.

Na jesen 2019. godine, zahvaljujući podršci Narodnog pozorišta u Beogradu, Tri groša će pokrenuti program Mladi pozorišni eksperti namenjen tinejdžerima, a ova radionica je svojevrsni uvod u taj program.



Povratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste