Tribina "Akademsko pozorište iza kulisa" sutra u Deli prostoru


Studenti Filozofskog fakulteta u Nišu sa smera Komuniciranje i odnosi sa javnošću organizuju tribinu ‘’Akademsko pozorište iza kulisa’’. Tribina će biti održana u Deli prostoru, ulica Davidova 2 u Nišu petka 11. maja 2018, sa početkom u 18h.

skc-logoCilj tribine je upoznavanje publike sa radom Akademskog pozorišta u Nišu, promocija predstojećih predstava i generalna diskusija gde će učesnici moći da postavljaju pitanja govornicima. Kako poručuju iz organizacije: "Želimo da približimo publici trud i rad koji glumci amateri unose u svoje zanimanje, da otkrijemo šta je potrebno za organizovanje i izvođenje jedne predstave, kao i da govorimo o dosadašnjim dostignućima niškog Akademskog pozorišta."

Prisutnima će se obratiti glumac i zamenik direktora Akademskog pozorišta, Petar Ščepihin, glumac i reditelj predstave ‘’Mučenici’’, Dušan Ščepihin, Miloš Unić, glumac i PR SKC-a zadužen za Akademsko pozorište i Sara Stojanović, glumica predstave ‘’Sve o ženama’’.

Pored navedenih gostiju, publika će imati priliku da čuje par reči i od Katarine Ranđelović, Anđele Tubić i Ines Iličković sa Elektronskog fakulteta, koje su zadužene za razvoj i održavanje sajta pozorišta.

Organizatori tribine poručuju i da se nadaju da će ova tribina baciti svetlo na veliki trud i rad koji Akademsko pozorište svakodnevno ulaže, da će povećati interesovanje javnosti i da će publici dati uvid u to šta se zapravo odvija iza scene prilikom organizovanja jedne predstave.

Ulaz na tribinu je slobodan za sve zainteresovane.Povratak na vesti