Tribina "Akademsko pozorište iza kulisa" sutra u Deli prostoru


Studenti Filozofskog fakulteta u Nišu sa smera Komuniciranje i odnosi sa javnošću organizuju tribinu ‘’Akademsko pozorište iza kulisa’’. Tribina će biti održana u Deli prostoru, ulica Davidova 2 u Nišu petka 11. maja 2018, sa početkom u 18h.

skc-logoCilj tribine je upoznavanje publike sa radom Akademskog pozorišta u Nišu, promocija predstojećih predstava i generalna diskusija gde će učesnici moći da postavljaju pitanja govornicima. Kako poručuju iz organizacije: "Želimo da približimo publici trud i rad koji glumci amateri unose u svoje zanimanje, da otkrijemo šta je potrebno za organizovanje i izvođenje jedne predstave, kao i da govorimo o dosadašnjim dostignućima niškog Akademskog pozorišta."

Prisutnima će se obratiti glumac i zamenik direktora Akademskog pozorišta, Petar Ščepihin, glumac i reditelj predstave ‘’Mučenici’’, Dušan Ščepihin, Miloš Unić, glumac i PR SKC-a zadužen za Akademsko pozorište i Sara Stojanović, glumica predstave ‘’Sve o ženama’’.

Pored navedenih gostiju, publika će imati priliku da čuje par reči i od Katarine Ranđelović, Anđele Tubić i Ines Iličković sa Elektronskog fakulteta, koje su zadužene za razvoj i održavanje sajta pozorišta.

Organizatori tribine poručuju i da se nadaju da će ova tribina baciti svetlo na veliki trud i rad koji Akademsko pozorište svakodnevno ulaže, da će povećati interesovanje javnosti i da će publici dati uvid u to šta se zapravo odvija iza scene prilikom organizovanja jedne predstave.

Ulaz na tribinu je slobodan za sve zainteresovane.Povratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste