Vesti iz sveta pozorišta
vest thumb

13. jul 2018.

Ove godine, Prolog će najaviti glavnu tematsku liniju 52. Bitefa, porast uticaja totalitarnih ideologija širom sveta, i to, predstavom koja se na diretkan način obračunava sa nacizmom.
vest thumb

Reflektor | 11. jul 2018.

Ako si mlada, ambiciozna, odgovorna, kreativna i zabavna osoba koja želi da nauči više o radu pozorišta, produkciji i organizaciji u kulturi onda je ovo pravo mesto za tebe! 
vest thumb

10. jul 2018.

Žiri u sastavu Gordana Đurđević Dimić, Valentin Vencel i Filip Markovinović odredio pobednike.
vest thumb

10. jul 2018.

U okviru 980 predavanja učesnici će se baviti temom "Pozorište i migracije - pozorište, nacija, identitet između migracija i nekretanja", a predviđen je i niz performansa, radionica i predstava učesnika, kao i "show case" domaćeg pozorišta.
vest thumb

05. jul 2018.

Izvođenjem predstave “Barufe” (Ribarske svađe), u adaptacji Predraga Lucića i režiji Vita Taufera, u vili Stanković u Čortanovcima sinoć je počeo pozorišni festival Novi tvrđava teatar.
vest thumb

05. jul 2018.

Osim u odličnim predstavama, ljubitelji teatra mogli su da uživaju i u kreativnim radionicama, a po prvi put je organizovan i program za decu.
vest thumb

Šabačko | 04. jul 2018.

Na današnjoj, 23. sednici Skupštine grada Šapca, za direktorku Šabačkog pozorišta izabrana je Milena Minja Bogavac, spisateljica, dramaturškinja, rediteljka, scenaristkinja, pesnikinja.
vest thumb

04. jul 2018.

45. Infant završen je u ponedeljak dodelom nagrada pobednicima u čiju čast je izvedena predstava "Intima"
vest thumb

03. jul 2018.

Dve recenzije predstave "Kad bi Sombor bio Holivud".
vest thumb

02. jul 2018.

Infant nastavljen veoma raznovrsnim programom.