Sve vesti
vest thumb

24. apr 2018.

U zrenjaninskom Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“, juče, 23.4, otvoren je 68. po redu Festival profesionalnih pozorišta Vojvodine.
vest thumb

23. apr 2018.

Nakon sedam odigranih predstava u takmičarskom delu festivala „Pozorišno proleće“ u Šapcu, žiri je doneo odluke o nagradama. Članovi stručnog žirija su Karpo Aćimović Godina, reditelj, Nikola Ristanoviski, glumac i Petar Kaukov, reditelj
vest thumb

22. apr 2018.

Na trećem „Pozorišnom proleću“ u Šapcu, festivalu na kom su u fokusu najbolje predstave postavljene na scenu u prethodnoj kalendarskoj godini, odigrana je i predstava „Carstvo nebesko“.
vest thumb

NP Sterija | 19. apr 2018.

Beogradska premijera predstave za decu Narodnog pozorišta "Sterija" iz Vršca će biti izvedena  na sceni Pozorišta lutaka "Pinokio" u Beogradu, u ponedeljak 23. aprila sa početkom u 10.30 časova.
vest thumb

Šabačko | 17. apr 2018.

Treći Teatarski festival u Šapcu Pozorišno proleće počeo je juče izvođenjem predstave "Urnebesna tragedija" Ateljea 212.
vest thumb

17. apr 2018.

Varoško pozorište „Histrion“ u Prokuplju uveliko priprema premijeru komedije Evropejci prema tekstu niškog glumca Miroljuba Rikija Nedovića, a u režiji Jugoslava Jovanovića.
vest thumb

Bitef | 17. apr 2018.

U Bitef teatru održana je premijera predstave "Severoistok" koja govori o talačkoj krizi u moskovskom pozorištu "Dubravka".
vest thumb

15. apr 2018.

Predstava "Žensko srce u šinjelu", po tekstu Mihajla Vitezovića, u režiji Mirjane Karanović, biće premijerno izvedena 16. aprila u Centru za kulturu “Vlada Divljan”.
vest thumb

SNP | 12. apr 2018.

Premijera komedije Jovana Sterije Popovića Rodoljupci, u režiji Radoja Čupića biće izvedena u četvrtak, 12. aprila u Srpskom narodnom pozorištu.
vest thumb

KCNS | 11. apr 2018.

Premijera predstave “Fragmenti promila” biće izvedena u subotu 14. aprila u Kulturnom centru Novog Sada. Reč je o predstavi koja govori o tome kako živimo, predstavi o mladima i o našoj pijanoj realnosti.