Feliks i Doris

Ulogujte se da dodate predstavu u listu zelja
10.0

Broj ocena: 1;

Feliks i Doris

Premijera: 09. Dec 2021.
Pisac: Bil Menhof, Režija: Olja Đorđević

Igraju:

Doris - Vanja Milačić
Feliks - Vladimir Grbić

Kompozitor: Irena Popović Dragović, Scenograf: Damjan Paranosić, Kostimograf: Milica Grbić Komazec, Saradnik za scenski pokret: Mirko Knežević, Saradnik za scenski govor: Saša Latinović.FELIKS I DORIS je ljubavna priča o dvoje ljudi sa margine koji kroz komad pronađu ne samo ljubav jedno prema drugom, već pronađu i sebe same, sopstvene identitete. Divno je što se ta lepa i duboka ljudska priča razvija kroz urnebesno komične situacije i što će u vremenu kada je smeh lek publika moći da bude okrepljena i usmerena ka optimizmu.

Neverovatnu DORIS, netipičnu manekenku i glumicu, tumači već dugogodišnja ljubimica publike Madlenianuma, izvanredna Vanja Milačić. Njen partner FELIKS, neostvareni pisac u komadu, je gost iz Subotice, prvak njihovog teatra, fantastični Vladimir Grbić.

U autorskom timu predstave su i kompozitor Irena Popović Dragović, scenograf Damjan Paranosić, kostimograf Milica Grbić Komazec, saradnik za scenski pokret Mirko Knežević i saradnik za scenski govor Saša Latinović.

Komad koji je smešten u šezdesete godine dvadesetog veka i koji je bio vredan i kultne ekranizacije, gde su u filmu The Owl and the Pussycat nastalom po tom delu glavne uloge tumačili Barbara Strejsnd i Džordž Segal, sigurno će doneti radost na scenu Madlenianuma i postati jedno od omiljenih pozorišnih mesta u teškom vremenu u kojem živimo.