Pustolovine Toma Sojera

Dečje pozorište Subotica | Predstava za decu
Ulogujte se da dodate predstavu u listu zelja
0.0

Broj ocena: 0;

Pustolovine Toma Sojera

Pisac: Mark Tven, Režija: Predrag Štrbac

Igraju:

Tom Sojer, dečak, 10 godina - Stefan Ostojić
Haklberi Fin, Tomov drugar - Srđan Sekulić
Tetka Poli – Svetlana Abramović
Učitelj, Sveštenik - Boško Boškov
Beki Tačer, Tomova simpatija iz razreda - Stanislava Orlović
Emi Lorens, Tomova bivša simpatija iz razreda - Jasmina Pralija
Džo Harper, Tomov drugar - Zalan Greguš
Ben Rodžers – Tomov neprijatelj iz razreda - Branislav Trifković / Stefan Orovec
Džim, crnčić – Marko Vujević

Dramatizacija: Aleksandra Glovacki, Scenografija: Erika Kanjo Janović i Predrag Štrbac, Kostim: Erika Kanjo Janović, Muzika: Alek Rodić, Koreografija: Natalija Raičević, Scenski pokret: Igor Greksa”Biće gusar! To je prava stvar! Sada je budućnost jasno ležala pred njim i blistala nezamislivim sjajem. Kako li će se njegovo ime pročuti po svetu! Kako li će veličanstveno seći razigrane talase ploveći na dugačkom, niskom, crnom i brzom brodu nazvanom »Duh oluje«! Da, to je rešeno: njegov je životni put određen. Pobeći će od kuće i započeti novi život.” - M.Tven ”Doživljaji Toma Sojera”

Avantura! Sad i odmah! Bez čekanja i odlaganja. Bez izgovora! Dan ispunjen igrom, istraživanjem i otkrivanjem novih svetova - dan u kome se dogodi čitav život. A sutra? Opet, iznova i još čudesnije.

Naša predstava je priča o pustolovini, avanturi, istraživanju, radoznalosti, autentičnosti i spremnosti da se život živi a ne da se pusti da samo prođe u granicama koje je neko drugi iscrtao. Ona je priča o mašti, strasti i ljubavi prema životu. Životu koji je najlepši kada postane avantura i pustolovina.
Jer život je - sada!

Predrag Štrbac