Tajna crne ruke

Ulogujte se da dodate predstavu u listu zelja
2.0

Broj ocena: 1;

Tajna crne ruke

Pisac: Puriša Đorđević i Ljubiša Ristić, Režija: Ljubiša Ristić

Igraju:

Veliki ansambl predvode velike zvezde dramske, baletske i muzičke scene: Rada Đuričin, Ana Pavlović, Nataša Bekvalac, Dara Džokić, Bojana Stamenov, Tanja Bošković, Dušan Svilar, Svetozar Cvetković, Ana Kostovska, Vjera Mujović, Lazar Jovanov, Radoslav Rale Milenković, Novak Simić, Sonja Leštar, Nikola Marković, Nikola Ivačkov… uz mlađe i najmlađe glumce KPGT-a i baletski ansambl koji sačinjavaju najtalentovanije mlade balerine iz beogradskih i pančevačke baletske škole.

Koreografija: Nada Kokotović, Muzika: Davor Roko, Gabor Lenđel i Nevena Račić, Kostimografija: Doris Kristić i Zdravka Kulier, Scenografija: Miodrag Tabački, Nedim Hadži Ahmetović i Ana Nesimovska
 Šta nam se i zašto dešava? Šta je bilo, šta jeste i šta će biti? Da li se istorija ponavlja ili smo mi ponavljači u školi istorije koja je učiteljica života? Obrenovići i Karađorđevići, Apis i Evropa, Habzburzi i Mladobosanci, Austrija ili Rusija, Zapad ili Istok,Srbija i Jugoslavija, ko su heroji i ko su izdajnici, ko su teroristi i ko su borci za slobodu, da li se samo ispred voda za streljanje i iz kazamata ulazi u večnost?

Za sve što ste oduvek hteli da znate ali se niste usudili da pitate – odgovori, ali i pitanja, nalaze se u TAJNI CRNE RUKE – mjuziklu epohe: samrtnom valceru Apisa i Evrope.