Kakva ti je žena, takav ti je život

Akademija 28 | Komedija
Ulogujte se da dodate predstavu u listu zelja
0.0

Broj ocena: 0;

Kakva ti je žena, takav ti je život

Igraju:

Dragan Marinković MacaPredstava „Кakva ti je žena, takav ti je život“ će vas naterati da razmislite dobro o sebi i o svetu koji vas okružuje, jer mi smo generacije koja ne žele vezu.
Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu. Želeli bismo poručiti svoju srodnu dušu preko interneta, čitamo „Pet načina kako da znaš da mu se sviđaš“ i „Sedam načina kako da je osvojiš“ misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekat na internetu. Ipak, mi smo ti koji ne žele vezu.

Želimo fasadu veze bez truda, držanje za ruke bez gledanja u oči, odugovlačenje bez ozbiljnog razgovora, obećanje bez stvarne posvećenosti. Želimo i proslaviti godišnjicu bez onih 364 dana koji vode do nje. Igramo igre bez pobednika i na kraju ostanemo sami. Želimo tu ljubav kao iz filma, ali ništa ne činimo.

Da li volimo da nas vole ili volimo da volimo? Кoliko brak menja odnos dvoje ljudi i samu vezu ? Šta je potrebno za skladan brak? Odgovore na večita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.