Povratak otkačenih

Akademija 28 | Komedija
Ulogujte se da dodate predstavu u listu zelja
0.0

Broj ocena: 0;

Povratak otkačenih

Premijera: 25. okt 2019.
Pisac: Slavica Ljujić, Režija: Monika Romić

Igraju:

Monika Romić
Boris Milivojević
Slavica Ljujić
Jovana Mladenović
Aleksandar Кojić
Danica Radulović
Specijalni gost (glas): Milorad Milinković Debeli
+
Specijalna gošća: manekenka i dizajnerka Tamara Paunović
+
Specijalni gost: Igor Lazić Nigor
+

Specijalni gost iznenađenja!

SCENA, IZBOR MUZIКE: Monika Romić, КOSTIM: AMC Afrodite Mode Collection, FOTO: Sale Jančević, MUZIČКI STUDIO: Save room atelje, IZVRŠNA PRODUКCIJA: Jovana Stojaković, ORGANIZACIJA I DIZAJN PLAКATA: Marija Danilov, PRODUКCIJA: MoniCartUrnebesna komedija/vodvilj/mjuzikl „Povratak otkačenih“ nastala je kao odvojeni nastavak predstave „Otkačene“ koja je osvojila publiku aktuelnim temama, šarenolikim likovima prepoznatljivim iz svačije svakodnevice, a sve kroz uzbudljiv zaplet.

“Povratak otkačenih” sa sobom donosi nove zgode i nezgode, sada već poznate, porodice Jovanović.
Naši junaci su i u ovom nastavku zaigrani, veseli, često naivni i lakomisleni, ali sa druge strane ozbiljni i posvećeni.

Sestre Beba i Zaga (Monika Romić i Slavica Ljujić) su i dalje bliske, ali i dalje potpuno različite. Nakon što se i treći put razvela, ne časeći časa, već traži sledećeg kandidata. Nakon zvaničnog razvoda na sudu, ispred istog upoznaje potencijalnog kandidata za novog muža. Beba je primorana da upozna Voju (Boris Milivojević) sa svojom porodicom, na čemu on uporno insistira iz jednog posebnog razloga koji će Bebu totalno izbaciti iz koloseka. Neka nova saznanja će isplivati na površinu njenog i Vojinog odnosa, što će dovesti do neočekivanih situacija.

Zagina komšinica, Ana (Danica Radulović), i dalje traga za čovekom svog života, ali ovoga puta je ubeđena da ga je i našla i konačno će izaći na prvi sastanak sa svojom simpatijom. Da li će se sastanak završiti brakom ili mrakom, videćemo.
Zagina ćerka, tinejdžerka Lola (Jovana Mladenović), postaje devojka, bez obzira što Zaga i Beba žele da ona što duže bude njihova devojčica.
Da li će devojčice/devojke/žene ovoga puta promeniti svoje živote, da li će naći prave partnere, da li će preći preko svih prepreka kako bi stigle do svog cilja – saznaćete u ovoj urnebesnoj komediji!
I na kraju – dajemo garanciju da ćete iz pozorišta izaći zadovoljni kao i prvi put, ali obećavamo da ćemo treći nastavak upriličiti brže nego drugi!