Premijera predstave „Debela“ u Pozorištu mladih


Premijera predstave „Debela“ u režiji Emilije Mrdaković biće odigrana u nedelju, 15. decembra, na Maloj sceni Pozorišta mladih, sa početkom u 19 časova.

Predstava "Debela", nastala po istoimenom romanu hrvatske autorke Silvije Šesto, bavi se problemima u odrastanju, izazovima u vaspitanju dece, traganjima za identitetom kod mladih i što i sam naziv kaže, borbom tinejdžerke s viškom kilograma. 

Sve svoje neuspehe u životu Lada, glavna junakinja naše predstave, povezuje sa svojom debljinom i svakodnevno se muči idejom da mora da drži dijetu. Najzad, ona i uspe da skine nekoliko kilograma, ali to je ne učini srećnom. Lada shvata da nisu važni kilogrami, nego ono što nas okružuje i kako se osećamo. Lada spoznaje svoje skrivene kvalitete boreći se sa stvarima sa kojima se ponekad bore ne samo tinejdžeri nego i odrasli ljudi. Ona prihvata samu sebe onakvom kakva jeste.

U predstavi igraju: Isidora Vlček, Miloš Macura, Neda Danilović i Slobodan Ninković.

Foto: Dušan JocićPovratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste