Katarina Đoković

Katarina Đoković

Biciklistkinja
Novi Sad    20. 05. 1997.

Vozi bajs po kiši, suncu, snegu ili košavi. Volontirala na više festivala od broja njenih godina. Koliko obilazi SNP, mogu je svrstati u redovni repertoar. Pristalica humora u stand up komediji.


vest thumb

28.Apr.2018

U petak, 27. aprila, održana je konferencija za štampu povodom premijere predstave “Režim ljubavi”, po tekstu Tanje Šljivar, u režiji Bojana Đorđeva.
vest thumb

17.Apr.2018

Treći Teatarski festival u Šapcu Pozorišno proleće počeo je juče izvođenjem predstave "Urnebesna tragedija" Ateljea 212.
vest thumb

16.Mar.2018

Bata Stojković je preminuo 16. marta 2002. godine, sećamo se njegovih pozorišnih i filmskih uloga, ali i dogodovština koje opisuju njegov duh zbog kojeg smo ga svi voleli.
vest thumb

18.Jan.2018

Na konferciji za novinare, održanoj 16. januara, govorilo se o januarskom repertoaru, predstojećim premijerama predstava „Laža i paralaža“ i „Bilbord“, gostovanju Zijaha Sokolovića u Srpskom narodnom pozorištu, kao i o gostovanju predstave „Na Drini ćuprija“ u Sarajevu.
vest thumb

20.Dec.2017

Predstava "Otpor" premijerno izvedena i u Bečeju. Pročitajte utiske rediteljke, glumaca i bečejske publike.
vest thumb

07.Dec.2017

Drama Karela Čapeka „Iz života insekata“, nastala pre Drugog svetskog rata, sinoć je premijerno izvedena na sceni Beogradskog dramskog pozorišta u režiji Ivana Vukovića.
vest thumb

13.Oct.2017

Dana 11. oktobra, održana je pres konferencija Srpskog narodnog pozorišta na kojoj je bilo reč o angažovanju mladog maestra iz Italije, Đanluke Marčana, koji je od skora šef Opere pozorišta.
vest thumb

31.Aug.2017

Sedamnaest godina tradicije, preko sto izvođača i uz puno osmeha, Festival uličnih svirača i ove godine biva glavna atrakcija Novog Sada.
vest thumb

30.Jun.2017

Četvrtog dana Infanta imali smo priliku da vidimo predstavu 'Fama o biciklistima' Svetislava Basare u produkciji Novosadskog pozorišta/Újvidéki Színház i predstavu 'So blue' Luiza Lekavalije iz Kanade.
vest thumb

29.Jun.2017

Predstava 'Tamo gde senka nestaje' nam dolazi iz daleke Indije, dok u svom ansamblu ima i jednog Srbina.
vest thumb

27.Jun.2017

Do sada su nasupali na Festivalu uličnih svirača, festivalu Dev9t, emisiji 'Ja imam talenat!' i mnogim drugim, a uskoro ćemo imati prilike da ih vidimo na Beogradskom letnjem festivalu, poznatijem kao BELEF, gde nastupaju 03. jula u Bašti studentskog kulturnog centra, sa početkom u 21 čas.
vest thumb

24.Jun.2017

Na ovogodišnjem Koljada plays festivalu u Ekaterinburgu, napravljenog u čast ruskog dramskog pisca, Nikolaja Koljade, biće izvedene dve predstave iz naše zemlje