Gostovanje predstave „Triptih o radnicima“ u Narodnom pozorištu u Beogradu

Aleksandra Reves
04. jun 2019.

Predstava „Triptih o radnicima“ Gradskog pozorišta Čačak u režiji Juga Đorđevića gostovaće na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu u četvrtak, 6. juna.

Vršilac dužnosti direktora Gradskog pozorišta Bratislav Janković navodi kako je ovo dobar način predstavljanja i afirmisanja čačanske pozorišne scene u Srbiji. „Smatramo da je ovo velika nagrada i priznanje za sve koji učestvuju u ovoj predstavi i potvrda da je profesionalna scena u Čačku time stvorena“, izjavio je Janković.

„Triptih o radnicima“ je na ovogodišnjem 55. Festivalu profesionalnih pozorišta „Joakim Vujić“ osvojio dve nagrade, specijalnu nagradu za režiju Jugu Đorđeviću i nagradu za glumačko ostvarenje u predstavi Aleksandru Đinđiću.

Ova predstava sastavljena je od tri jednočinke, a autori teksta su Tijana Grumić, Strahinja Madžarević i Sara Radojković. Pored Aleksandra Đinđića, uloge tumače i Ivana Terzić, Una Đelosević i Bratislav Janković.

Predstava počinje u 21 čas, a karte su u prodaji po ceni od 1200 dinara i mogu se preuzeti na blagajni Narodnog pozorišta.Povratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste