Početak nove sezone u Le Studiju

Teatar Le Studio
18. Sep 2019.

 

 

Teatar Le Studio vas poziva na otvaranje nove sezone, u subotu 21.09.2019. od 21h, na adresi Poenkareova 26. 

 

“S obzirom na to da se već dve godine nalazimo u prostoru koji nam pruža više mogućnosti nego ranije, odlučili smo da i ove sezone nastavimo da širimo program, tako da pored pozorišnih predstava, publika može uživati u jam session-ima, izložbama, gostovanjima drugih pozorišnih trupa i koncertima. Pozorišni repertoar otvaramo predstavom „Istrajnost“, a u mesecima koji dolaze, publika će imati priliku da se smeje uz našu omiljenu komediju „Raspareni par“ i da se upusti u čarobnu atmosferu predstave „Pod mlečnom šumom“. A pripremamo i nešto novo. Trenutno je ceo naš tim fokusiran na stvaranje nove predstave, čija je premijera planirana za kraj novembra. Očekujte nešto potpuno drugačije.“, kažu iz Le Studija. 

Septembar u Le Studiju

U subotu (21.09.) ste pozvani da zajedno sa timom Le Studija proslavite početak nove sezone.  Inspiracija za žurku otvaranja je još jedan poznati studio koji je okupljao kreativne ljude i stvarao jedinstvenu atmosferu nekoliko decenija ranije i meridijana zapadnije – Studio 54. Kroz zvuke disko muzike iz Studija 54 vodiće vas Luka Grumić (pablo.the.blowfish). 

Kao zagrevanje za otvaranje, svi oni koji vole da slušaju i učestvuju u stvaranju muzike su pozvani na prvi Jam Session posle letnje pauze, u petak, 20.09.2019. od 21h. Podelite svoje muzičko isustvo i uticaje sa ostalima u spontanoj muzičkoj kreaciji. Ukoliko propustite ovaj jam session, imate još jednu priliku - u četvrtak 26.09.2019. Ulaz je, kao i uvek, besplatan.

Sledećeg dana, u petak 27.09., scena pripada mladim, sjajnim bendovima: Entropija i Sveta Pseta, čime će ujedno biti i otvoren koncertni program, kroz koji Le Studio planira da promoviše kvalitetan zvuk i nove iskorake. Početak koncerta je u 21h.

U subotu 28.09. od 20h počinje pozorišni repertoar, dramom Istrajnost, o kojoj možete više saznati na sajtu: www.lestudio.rs

 

 

 Povratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste