Premijera predstave "Babe i barabe" u u pozorištu Le Studio


Naredna dva vikenda u teatru Le Studio na repertoaru je nova komedija – “Babe i barabe”.

U pitanju je adaptacija teksta kultne britanske  komedije "The Ladykillers". Originalni tekst prilagođene drame, napisao je Amerikanac Vilijam Rouz i poneo nagradu BAFTA za scenario, dok je sam film prograšen jednim od najboljih britanskih filmova svih vremena. Tim teatra je ovu crnu komediju u  potpunosti prilagodio srpskom kontekstu. Rezultat je urnebesna komedija koja spaja dve krajnosti - babe i kriminal, sve u zabavnom scenariju domaćih svakodnevnih društveno- političkih dešavanja.

"Babe i barabe" su prilika da se pošteno nasmejete realnosti oko sebe.

Premijera je rezervisana za petak 15.12, a naredna izvođenja su u subotu 16.12, petak 22.12. i subotu 23.12. sa početkom u 20h. Karte su u prodaji za sva izvođenja i možete ih rezervisati mejlom (lestudio.kpf@gmail.com) ili telefonom (065 2871731).

Režiju predstave potpisuje Žan-Batist Demarinji. Glume: Dušica Vesić, Mirko Jokić, Vladimir Tešović, Vladimir Jakovljević, Esmer Fejzić, Anđela Stanojević, Bojana Simić, Tamara Perišić, Loti Milošević i Ana Ninković. Scenografiju potpisuje Sanja Maljković, a kostim Ilija Blagojević i Sanja Maljković. Tehnička podrška: Ivan Bobun i Bojana Đuričić. Fotografisale: Jelena Jeremić i Sanja Karić. Grafički dizajn: Sanja Karić.

Ovim izvođenjima teatar Le Studio takođe zatvara ovu, po svemu uspešnu, godinu, u kojoj je ovo pozorište otvorilo u novom prostoru i pokrenulo mnoge nove programe. Podsećamo vas da je poznati "skriveni teatar Beograda" sada ušuškan na drugom spratu u jednoj od zgrada u industrijskom kompleksu, u Poenkareovoj 26. U toploj, neformalnoj atmosferi, koja više podeća na vaš omiljeni bar nego na pozorišta na koja ste navikli, dešava se živo pozorište, koje nosi strastveni umetnički tim i koje briše granice između publike i scene. Nakon predstave, glumci će se pridružiti publici, se te tada može nastaviti dijalog započet predstavom.

Autor: Milana VojnovićPovratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste