Premijera predstave „Sex bomb“ u Pozorištu „Slavija“


Predstava „Sex bomb“ je svoju praizvedbu u Srbiji imala 2000. godine. Ovaj tekst napisan je po motivima mjuzikla „Volim svoju ženu“ Majkla Stjuarta. Nakon osamnaest godina od prvog izvođenja, Rade Vukotić je uradio adaptaciju teksta i izrežirao rimejk ove predstave.

Dvojica prijatelja pokušavaju da nagovore svoje supruge na promenu partnera. Čitav taj proces ubeđivanja je jako dug i „mučan“ za glavne junake, ali jedan vrlo interesantan komični zaplet u nastaje u onom trenutku kada njihove supruge preuzmu konce u svoje ruke, pristanu na ono što se traži od njih, ali igraju po svojim pravilima. Niz komičnih replika stvara osećaj vodvilja i sigurno ne ostavlja publiku ravnodušnom. Glavne uloge igraju Kristina Radenković, Marija Veljković, Đorđe David i Nikola Ivačkov.

Ono što ova predstava obećava jeste smeh. Svakako, to je ono što nam je neophodno za zdrav život. Premijera je 3. marta u 20 časova u Pozorištu „Slavija“.



Povratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste