Ivana Franich

Ivana Franich

Šefica za Kragujevac i okolinu
Kragujevac

Koliko je u pozorištu trebalo bi da je već direktorka. Radi sve od cepanja karata do služenja posle premijera. A opet ima vremena i za nas


vest thumb

24.Sep.2018

Učešće na ovgodišnjoj Bitef polifoniji 22. septembra u Kragujevcu, u matičnom pozorištu Joakim Vujić uzela je predstava "Dvesta".
vest thumb

17.Feb.2018

Pre dva dana, tačno pre dvesta godina 1818., Kragujevac je proglašen za prestonicu Srbije. Zahvaljujući Knezu Milošu Obrenoviću, u Kragujevcu su utemeljene mnoge institucije, a jedna od njih je i Knjaževsko-srpski teatar direktora Joakima Vujića, oca srpskog pozorišta.
vest thumb

23.Jan.2018

Ovo je druga predstava u koprodukciji  kragujevačkog i pozorišta iz Kraljeva koja je još jednom svojom saradnjom  prisvojila sve simpatije publike.
vest thumb

29.Nov.2017

Nakon prve premijere „Četiri brata“, u Knjaževsko-srpskom teatru, u Kragujevcu ove sezone 30.novembra nas očekuje nova premijera mjuzikla „Džast Merid“ po tekstu Dunje Petrović u režiji Vojina Vasovića.
vest thumb

23.Oct.2017

U utorak, 24.10, Kragujevčani će imati priliku da posete projekciju snimka predstave "Bi(će)" Akademskog pozorišta studenata germanistike, koja će se održati u Kontakt galeriji Studentskog kulturnog centra, sa početkom u 20 časova.