NP Kikinda: Karte u maju i junu samo 150 dinara!


Akcija tokom maja i juna,cena ulaznica će biti snižena za sve predstave Narodnog pozorišta Kikinda i iznosiće svega 150 dinara. Repertoar za maj pogledajte na ovom linku.

Ovaj cenovnik neće važiti za gostovanja, pa će tako cena za predstavu LEPOTICA LINEJNA Kruševačkog pozorišta, koja je na repertoaru 9. maja, kao i za STAND UP, 12. maja, biti po 400,00 dinara. Dok će ulazak na koncert „Muzika Rusije“, 13. maja, besplatan.

Informacije i rezervacije na 0230/ 422-638, radnim danima od 9 do 13, a su subotom i na dan predstave od 10 do 13 i od 18 do 20 sati.

Obzirom na reči Radoslava Milenkovića u intervjuu za naš sajt: 

 ...budući da su naša pozorišta (barem ova glavna, gradska i nekoliko republičkih tj. pokrajinskih) 100% finansirana iz budžeta: materijalni troškovi, grejanje, struja, održavanje zgrada, produkcija, plate zaposlenih, itd, a pošto prihod sa blagajne ne može da se podeli glumcima, jer bi to bilo, kako tvrde upravnici, nenamensko trošenje sredstava... nije mi jasno zašto karte nisu npr. 100 dinara. Taj bi se, ne baš tako ni mali prihod, mogao upotrebiti za zapošljavanje mladih glumaca. A, pri tom, i ne manje važno, mislim kada bismo 5 ili 10 ili 15 godina imali krcata pozorišta sa predstavama o važnim temama, sa savremenim, društveno angažovanim pogledima na stvarnost iz koje dolazimo u pozorišne sale, da bi se drugačije dešavale stvari, da bismo prosvetili ljude... Jer, znate, mi smo narod koji ima puno neprosvećenih ljudi. Statistika kaže da preko trećina populacije ne može da razume ovoga što im priča i obećava. Projekat jeftine i svima dostupne pozorišne karte mogao bi, siguran sam, značajno doprineti da se takav, poražavajući podatak promeni.

možemo reći da je Narodno pozorište Kikinda poslušalo Raletov apel. Svaka čast! Kikinđani, uživajte!Povratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste