Teodora Marković

Teodora Marković

Novinarka
Obrenovac

Najmlađi član naše družine, i velika nada obrenovačkog pozorišta. Buntovnica koja voli rok. Tražla posao preko leta,pa zalutala kod nas. Piše,glumi,ali ne peva.


vest thumb

08.Nov.2018

"Jami distrikt" osvojila i nagradu publike i nagradu stručnog žirija na festivalu u Aranđelovcu.
vest thumb

04.Sep.2018

Festival ekološkog pozorišta - FEP održan je po 24. put, pročitajte utiske članova žirija i glumaca koji su učestvovali na festivalu.
vest thumb

25.Jan.2018

Ako želite da nedeljno veče provedete u pozorištu i  iskreno se nasmejete, ova predstava je pravo rešenje.
vest thumb

12.Nov.2017

„Malogradjanska svadba", u reziji Radoja Čupića, otvorila je 10. Repasaž fest u Ubu. Posle predstave održan je okrugli sto na kom su članovi žirija o predstavi razgovarali sa glumačkim ansamblom i publikom.
vest thumb

28.Sep.2017

Od kada je ,,Kralj Ibi" prvi put postavljen pa sve do danas, radnja se svaki put savršeno uklapala u svaki sistem i surovo prikazivala iskrivljenu sliku stvarnosti.
vest thumb

10.Sep.2017

Dramski studio COTK TENT osmelio se da uradi jedan od najpoznatijih tekstova današnjice, a to su "Šine" Milene Marković u režiji Marije Medenice.
vest thumb

22.Jul.2017

Tematika predstava koje su aplicirale na ,,OPS” 2017. bila je raznovrsna, ali se primećuje da je akcenat stavljen na politički angažovane tekstove, ili su komadima, koji nominativno nisu takvog karaktera, dodavani elementi politike, uglavnom provučeni kroz ironiju, satiru i imitaciju.