Džuboks pozorište


Od petog marta se u Teatru Levo održava manifestacija “Džuboks Pozorište”. Ova manifestacija osmišljena je povodom Svetskog dana pozorišta, a ima vrlo interesantan koncept. Naime, cilj programa je da pozorište vrati kako kažu organizatori „Onima kojima pripada: pozorišnim ljudima i pozorišnoj publici.”

Održava se u dve etape. Prva etapa je interaktivne prirode i nesvakidašnja je za svet pozorišta. Tada će publika biti u prilici da posmatra probe predstava i učestvuje u njihovom kreiranju sugestijama, idejama i kritikama, da razgovara sa glumačkim ansamblom, rediteljima, scenografima i ostalim članovima tima koji realizuje predstavu. Gledaoci će čak imati priliku da obuku kostim i da demonstriraju kako oni misle da uloga treba da izgleda.

U drugoj etapi, 27. marta, na Svetski dan pozorišta, kada se manifestacija i završava, gledaoci će glasati za predstavu koju budu želeli da gledaju te večeri. Predstava sa najviše glasova biće postavljena na licu mesta i odigrana.

Sve predstave i probe počinju u 20h, a ulaz za ceo program je besplatan. Zbog ograničenog broja mesta obavezne su rezervacije. Informacije su dostupne na brojevima 011/3233 002 i 063/8055 577

Repertoar / raspored otvorenih proba:

Subota, 10. mart, 20h - Lari Tompson
Nedelja, 11. mart, 20h - Dom Bernarde Albe
Utorak, 13. mart, 20h - Rastibuđilizovane Klejbezable
Petak, 16. mart, 20h - Čovek, zver i vrlina
Subota, 17. mart, 20h - Beogradska trilogija
Nedelja, 18. mart, 20h - Seks i selo
Petak, 23. mart, 20h - Zoološka priča
Utorak, 27. mart, 20h - DŽUBOKS POZORIŠTEPovratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste