Premijera predstave „Ja imam talenat” u Pan teatru


U nedelju, 25. aprila, s početkom u 17 časova, odigraće se premijera predstave „Ja imam talenat” u Pan teatru. Ova predstava je namenjena kako najmlađoj publici, tako i svim uzrastima. Predstavu su režirali i u njoj igraju Sofija Jeremić, Tijana Janković i Miloš Lazarov.

Jedna prasica Valerija Kolenica organizuje takmičenje u talentima. Veoma zanimljive, neobične i „obične” talente prikazaće kornjača Gabrijela, zec MC Boban, vuk Vučko Dučić, lisica Lili Monro, ovca Blejka i gavran Milutin. Kroz predstavu se provlače pouke svima poznatih basni. Najvažnija poruka predstave jeste da svako ima neki talenat, a da je verovanje u sebe veoma važno za istrajnost u nečemu, kao i da ne treba olako odustajati čim naiđe prva prepreka. Vera, rad i upornost uvek se isplate. 

„Svi smo mi posebni – i prasica , i moja drugarica, i zec, i deka, i tetka , i ti… svi.”

Tekst predstave su osmislile Sofija Jeremić i Tijana Janković. Scenografiju je uradio Ivan Pantović, kostime Zora Miočinović, muziku Stefan Gaćeša, a maske Sofija Jeremić i Ivan Pantović.

Predstava traje 45 minuta.Povratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste