Premijera predstave „Koronirajmo” Pan teatra

Pozorište Pan teatar
11. Nov 2021.

U nedelju, 14. novembra, od 20 časova premijerno će biti izvedena predstava „Koronirajmo” na sceni Pan teatra u Beogradu. U pitanju je duodrama glumaca, a ujedno i reditelja i autora teksta, Bojane Đurašković i Marka Miloševića.

Predstava prati mladi zaljubljeni par, koji se odlučio na veliki korak, zajednički život. Dodatni izazov ovome predstavlja početak pandemije korona virusa.

„On” (Marko Milošević) je hedonista i smatra da je u životu najbolje zabaviti se. Iako ga muče finansijski problemi, kao i taj dosadni višak kilograma, ipak to nije ništa što on ne može da reši - on muškarac.

„Ona” (Bojana Đurašković), koja uvek prati pravila, iako su malo zastarela, i analizira sve do detalja, nije sigurna kako nastaviti dalje ako ovako više ne može, što je dovodi do konstantnog preispitivanja situacije.

Kako će se izboriti sa situacijama koje su nam svima već dobro poznate i kako je pandemija uticala na promenu u dinamici međuljudskih odnosa samo su neke od tema kojima se ova predstava bavi.

Inače, Pan teatar osnovan je kao dečije pozorište od strane bračnog para Đurašković -Viktorović i jedino je dečije pozorište na prostoru GO Zvezdara. Danas, Pan teatar na repertoaru Dečije scene igra dvadeset osam predstava u sopstvenoj produkciji. Na Večernjoj sceni, koja je osnovana 6 godina kasnije, igraju se kako predstave u produkciji ovog pozorišta, tako i gostujuće predstave.Povratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste