Repertoar Puls teatra za septembar

Puls teatar
02. Sep 2017.

Početak septembra u Puls teatru će obeležiti manifestacija "Dani pčelara" u nedelju 3. septembra na platou ispred GO Lazarevac.

U ponedeljak 11. septembra će biti izvedena predstava "Ljubav na prvi pogled" kao poklon svim đacima prvacima. Manifestacije namenjene deci se nastavljaju sutradan, 12. septembra, kada počinje 29. Festival humora za decu koji će trajati do 14. septembra. U utorak 12. septembra biće održana revija predstava iz Srbije i okoline (Bosna i Hercegovina i Makedonija) u okviru festivala koja će biti po sledećem programu:

  • 10h - "Plava boja snijega", Laktaši, BiH
  • 11h - Od učilišnite klupi", Veles, Makedonija
  • 12h - "Sumnjivo lice", Zemun, škola glume i   muzike "Kroker"
  • 13h - "Nevolje jednog Cvetislava", Novi Kneževac
  • 15h - Svečana dodela nagrada

Takođe u okviru Festivala humora za decu 13. i 14. septembra u 11 i 13 časova će se prikazivati "Bajke detinjstva" - sinhronizovane ruske bajke za decu u okviru Nedelje ruskog filma u Srbiji.

Predstava "Post kvartet", čija je premijera izvedena prošlog meseca, će se u septembru igrati 12. i 29. u 20 časova. Izvođenje ove predstave 29. septembra će biti u humanitarne svrhe. Predstava "Alisa" će biti izvedena dva puta istog dana u okviru pratećeg programa BItef festivala - Bitef Polifonije 27. septembra u 12 i 15 časova.

Puls teatar će gostovati u Pozorištu Timočke Krajine "Zoran Radmilović" u Zaječaru 22. septembra sa predstavom "Drita". Dok će predstava za decu "Zekolovko" gostovati u Restoranu Lazaretto u Lazarevcu 7. septembra u 18 časova.

Ulaznice možete kupiti svakog radnog dana od 10-14 časova u kancelariji pozorišta i na dan igranja na biletarnici. Telefon za rezervacije je 011/ 8127 150.Povratak na vesti


Ukoliko želite da naš rad podržavate iznosom koji sami određujete na mesečnom nivou, kliknite ovde: https://www.patreon.com/hocupozoriste